Nieuw format: Hoe Eurogamer Benelux E3-geruchten brengt

Geloof niet alles wat je leest.

Met de E3 2015 aan de horizon barst het internet weer uit zijn voegen van de geruchten. Nog onaangekondigde games, hardware en andere belangrijke onthullingen worden al gelekt voordat de conferenties überhaupt zijn gehouden. In de aanloop naar de grootste gamebeurs in de wereld is het gemakkelijk om alles wat je leest te geloven, maar juist nu moet je nog beter oppassen dan normaal. Want niet alles wat je leest is waar.

Eurogamer Benelux plaatst normaal gesproken alleen geruchten wanneer aannemelijk is dat ze op waarheid berusten. Zo'n gerucht komt bijvoorbeeld van een betrouwbare bron of wordt geleverd met duidelijk bewijsmateriaal in de vorm van foto's, screenshots of video's. Geruchten die op niets zijn gebaseerd nemen we niet mee, omdat we je niet met een dode mus blij willen maken.

Toch is de gossip rondom de E3 2015 te interessant om helemaal links te laten liggen. Net als bij de koffieautomaat of bij de kapper hoef je er niet actief aan mee te doen, maar is het altijd wel goed om je ogen en oren open te houden zodat je weet wat er speelt. Wat niet weet, wat niet deert. Daar houden we jullie graag van de op hoogte. Speculeren is immers ook de helft van de pret!

Onder een nieuw format dat je herkent aan de woorden 'E3-gerucht' in de titel, brengen we je de laatste roddels rond de belangrijkste gamebeurs van het jaar. Daarbij vertellen we je hoe aannemelijk het is dat je hier te maken hebt met de waarheid: 'aannemelijk,' 'twijfelachtig' en 'ongeloofwaardig.' En we vertellen je er ook bij waarom we tot die conclusie komen.

Hopelijk helpen we je hiermee teleurstellingen te voorkomen en ga je met de juiste verwachtingen de E3-conferenties tegemoet. Alvast een voorbeeldje zien? Lees dan over het ongeloofwaardige gerucht dat Silent Hills een Xbox One-exclusive is.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread