Platform-exclusieve DLC bij pre-order LEGO Jurassic World

Het park is open.

LEGO Jurassic Park krijgt DLC met nieuwe personages en voertuigen. Bij een pre-order zijn de platform-exclusieve uitbreidingen gratis via PlayStation Network en Xbox Live te downloaden.

Het Jurassic Park Trilogy Pack #1 is exclusief voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Via het PlayStation Network zijn Dino Handler, Eric Kirby en Paul Kirby te downloaden. Ook krijg je dan het Animal Control Vehicle.

Het Jurassic Park Trilogy Pack #2 is alleen voor de Xbox 360 en Xbox One verkrijgbaar. Via Xbox Live krijg je naast Lex Murphy, Tim Murphy en Jurassic Park Helicopter als nieuwe personages ook Ian Malcolm's San Diego Cruiser als voertuig erbij.

De DLC zijn ook los te koop voor 0,99 euro. De releasedatum van LEGO Jurassic World is 12 juni. De game komt dan uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS en Wii U.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread