Pillars of Eternity-kaartspel Lords of the Eastern Reach aangekondigd

Kickstarter binnen een dag succesvol.  

Ontwikkelaars Obsidian Entertainment en Zero Radius Games kondigen Lords of the Eastern Reach aan, een kaartspel dat op Pillars of Eternity is gebaseerd.

Lords of the Eastern Reach is een strategisch kaartspel waarin twee tot vier spelers het tegen elkaar opnemen. Elke speler heeft de taak om een eigen stad te bouwen en deze te verdedigen met behulp van soldaten. Deze kan je ook op quests sturen om bijvoorbeeld monsters te verslaan.

Lords of the Eastern Reach eindigt zodra alle spelers al hun kaarten hebben gebruikt. Iedereen telt vervolgens al zijn of haar punten bij elkaar op en degene met de meeste punten wordt tot winnaar gekroond.

Obsidian en Zero Radius Games zijn een kickstartercampagne gestart om Lords of the Eastern Reach te financieren. Deze heeft inmiddels het eerste streefdoel van 30.000 dollar al gehaald. De verwachting is dat het kaartspel in de loop van 2016 uitkomt.

CRPG Pillars of Eternity is afgelopen maart uitgebracht voor de pc. In Bruce zijn Pillars of Eternity review lees je of de game zijn spirituele voorgangers weet te evenaren.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread