Releasedatum Need for Speed gelekt

Racegame heeft een open spelwereld.

Microsoft maakt op de online productpagina van Need for Speed per ongeluk de releasedatum van Ghost Games' nieuwe racer bekend: 3 november 2015. De pagina in kwestie is inmiddels weer teruggetrokken, maar niet voordat er een screenshot van was genomen.

Nu is ook bekend dat Need for Speed zich afspeelt in 'Ventura Bay,' een open spelwereld die je alleen bij maanlicht ziet. Volgens de productbeschrijving speelt de hele game zich namelijk 's nachts af. Ventura Bay bestaat in elk geval uit een stadsgedeelte, een haven en gebergte.

In de game stel je zelf je wagens samen, en kies je uit vijf speelstijlen. Speed, Style, Build, Crew en Outlaw. In elk van die stijlen is 'reputatie' te verdienen, die je nodig hebt om het ultieme race-icoon te worden.

Electronic Arts onthulde Need for Speed al eerder als een reboot voor de langlopende racereeks. Direct werd de associatie gemaakt met Need for Speed Underground, waar deze nieuwe game volgens de uitgever zelf veel van wegheeft.

Need for Speed is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game draait op de Frostbite-engine, die ook wordt gebruikt voor de Battlefield-games en het aankomende Star Wars: Battlefront.

need

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread