MMORPG WildStar wordt free-to-play

'Voor spelers die liever tijd dan geld investeren.'

NCSOFT en Carbine Studios maken bekend dat de MMORPG WildStar vanaf het najaar een free-to-play titel is. Je hoeft dan geen maandelijks abonnement meer te betalen, om de game te kunnen spelen.

Volgens de ontwikkelaar is het besluit genomen vanwege feedback van spelers. Ook hoopt de studio dat de lagere instapdrempel er voor zorgt dat meer gamers WildStar gaan uitproberen.

Speel je de game zonder abonnement, dan zijn er geen beperkingen. Er is wel een in-game winkel waar je 'gebruiksvoorwerpen of cosmetische items' kan kopen met NCoins. Die valuta koop je dan weer met gewone euro's.

Lidmaatschappen zijn nog steeds af te sluiten. Wanneer je daarvoor kiest, krijg je verschillende bonussen. Je verdient dan bijvoorbeeld meer ervaringspunten en vindt sneller zeldzame items.

Speel je de game al sinds de lancering en houd je een abonnement, dan krijg je nog maar extra's in de vorm van een loyaliteitsprogramma. Daarin zit onder meer een unieke mount, pet en housing item. Houd je vanaf 15 juni een lidmaatschap, dan krijg je in de overgang naar het nieuwe model ook exclusieve items en beloningen.

WildStar is een MMORPG waarin mobiliteit centraal staat. Het bereik van aanvallen wordt van tevoren aangegeven, zodat je op tijd weg kan duiken. Volgende week is de game precies een jaar oud.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread