Assassin's Creed Syndicate krijgt geen mobiele versie

Ontwikkelaar focust op singleplayer.

Er komt geen mobiele versie voor Assassin's Creed Syndicate. Dat heeft uitgeverij Ubisoft via Eurogamer bevestigd.

Ubisoft had een mobiele versie tijdens de aankondiging van de nieuwe Assassin's Creed-game niet vermeld, maar het bedrijf bevestigt nu: "Er komt geen mobiele applicatie. Het team wilde voor Assassin's Creed Syndicate alle aandacht op de belangrijkste ervaring vestigen."

Assassin's Creed Syndicate is de eerste game in jaren zonder mobiele versie. In de mobiele applicatie voor Assassin's Creed Unity bijvoorbeeld kon je met getrainde Assassins missies in Parijs afwerken. Die voor Assassin's Creed: Black Flag liet je nog toe om extra geld en middelen te verdienen.

Assassin's Creed Syndicate krijgt evenmin eender welke multiplayermodus.

Op onze site lees je wat we tot dusver weten over Assassin's Creed Syndicate. De releasedatum van Assassin's Creed Syndicate is 23 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread