Humble Bundle in het teken van Nintendo

"Now you're playing with power."

De nieuwe Humble Bundle staat in het teken van Wii U- en Nintendo 3DS-games. Hiermee bepaal je zelf de prijs voor Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, Woah Dave! en Mighty Switch Force!

Betaal je meer dan het gemiddelde, dan krijg je ook toegang tot The Fall, OlliOlli en Moon Chronicles. Op het moment van schrijven komt dat neer op meer dan 9,25 dollar.

Wanneer je meer dan 10 dollar betaalt, krijg je ook toegang tot Stealth Inc. 2 en SteamWorld Dig. Aanstaande dinsdag worden er nieuwe titels aan de Humble Nindie Bundle toegevoegd. Vanwege de regio-lock op de Wii U en Nintendo 3DS geldt deze bundel alleen voor Amerikaanse apparaten. De bundel is tot en met 9 juni te koop.

Het pakket staat in teken van liefdadigheidsorganisaties Code.org. Deze organisatie pleit ervoor dat elke leerling op elke school een kans moet krijgen om informatica te leren.

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread