Extreme Exorcism komt naar PS3 en PS4

'Paranormale platformer'.

Extreme Excorcism krijgt een PlayStation 3- en PlayStation 4-versie, zo kondigt ontwikkelaar Golden Ruby Games aan. De 'paranormale platformer' was eerder enkel bevestigd voor de pc, Wii U en Xbox One.

Volgens de studio is de titel ontstaan door een liefde voor arcadegames uit het verleden. Zo moet je in Extreme Exorcism rekening houden met elke beweging die je maakt, want deze hebben grote gevolgen. In de game vecht je in een tweedimensionale arena tegen spoken van jezelf, die elke keer sterker worden.

De ontwikkelaar heeft voor jezelf als vijand gekozen, omdat dit de grootste uitdaging bleek te zijn. Deze kunstmatige intelligentie was oorspronkelijk maar als tijdelijk bedoeld. Je kan in Extreme Exorcism maar één keer geraakt worden en je beschikt over oneindig veel ammunitie.

Daarnaast bevat de game een multiplayermodus en vijftig uitdagingen. In de onderstaande trailer zie je de game in actie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread