Skins voor Yoshi vrij te spelen met amiibo in Yoshi's Woolly World

Yoshi + Mario-amiibo = Yoshi met snor.

Naast dat er drie wollen Yoshi-amiibo op de markt komen, ontgrendelen de meeste andere amiibo ook content in Yoshi's Woolly World in de vorm van skins/patronen voor Yoshi. Dat maakt Nintendo vandaag bekend.

Zet Mario op je GamePad en Yoshi krijgt een blauwe tuinbroek aan en een rode pet op. Ook krijgt hij een snor op zijn neus. Donkey Kong ontgrendelt een bruin-beige Yoshi met een rode stropdas voor. Zo geeft iedere amiibo Yoshi een ander uiterlijk.

De volgende skins zijn op die manier vrij te spelen: Bowser Jr., Olimar, Ganondorf, Palutena, Dark Pit, Zero Suit Samus, Ness, Pac-Man, Wario, Robin, Lucina, Meta Knight, King Dedede, Mega Man, Sonic, Captain Falcon, Shulk, Marth, Sheik, Toon Link, Bowser, Rosalina, Little Mac, Shulk, Pit, Luigi en Zelda.

mario

In de game zelf kun je ook verscheidene gekleurde Yoshi's vrijspelen. Dat doe je door in ieder level de verborgen wol te vinden. Heb je ze allemaal gevonden, dan krijg je er een Yoshi bij.

De wollen Yoshi-amiibo hebben een andere functie. Deze voegen een tweede Yoshi aan de game toe, zodat je twee personages tegelijk kan besturen. Door de ene Yoshi op te eten en hem als een ei weg te gooien, kan de andere Yoshi gemakkelijker bij collectables komen.

Yoshi's Woolly World is vanaf 26 juni verkrijgbaar voor de Wii U. Lees ook: Alle amiibo-waves met compatible games op een rij.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread