The Witcher 3 - Novigrad: Secondary Quests en Witcher Contracts

Onze gids van alle extra side quests en contracts in de Novigrad regio van The Witcher 3.

Zoals alle andere regio's in The Witcher 3 is Novigrad tot de nok gevuld met allerhande quests en Contracts. Deze brengen je naar alle kleine dorpjes die verspreid liggen in dit noordelijke gedeelte van de kaart.

Hieronder vind je alle info over de content dat je opwacht, verdeeld per regio van Oxenfurt tot het centrum van Novigrad City zelf. We hebben ook een apart gedeelte voor de Contract quests die je hier kan verkrijgen.

Op deze pagina

The Witcher 3 - Gustfields
Alle side quests beschikbaar in het Gustfields gebied van Novigrad

Andere pagina's:

The Witcher 3 - Novigrad: elke side quest in the Far Corners en Grassy Knoll regio's
WWaar vind je alle side quest in deze twee regio's.

The Witcher 3 - Novigrad: elke side quest in de Hierarch Square en Glory Lane regio's
Hoe spoor je alle side quests in deze regio's op en voltooi je ze makkelijk.

The Witcher 3 - Novigrad: elke side quest in de Dockside en Silverton regio's
Alle bonus side quests in deze regio's.

The Witcher 3 - Novigrad: elke side quest in de Gildorf en Oxenfurt regio's
Een lijst van alle side quests in deze twee regio's.

Novigrad Witcher Contracts

The Witcher 3 - The Aparian Phantom: hoe de Wild Hunt Hound doden
Hoe schakel je de blighter in dit contract uit.

The Witcher 3 - Lord of the Wood: hoe Kernun doden
Een stap-voor-stap gids om deze meester van het bos te verslaan.

The Witcher 3 - The White Lady: hoe Luzi de Noonwraith doden
Hoe voltooi je het volgende griezelige contract.

The Witcher 3 - Doors Slamming Shut: hoe Therazane de Earth Elemental doden
Alles wat je moet weten om de Earth Elemental te verslaan.

The Witcher 3 - An Elusive Thief: hoe de doppler doden
Een gids voor het volgende Novigrad Witcher Contract.

The Witcher 3 - The Oxenfurt Drunk: hoe Gael doden
Hoe spoort je het volgende doelwit op en schakel je hem makkelijk uit.

The Witcher 3 - The Creature from the Oxenfurt Forest: hoe Archgriffin Opinicus doden
Los dit Contract om een machtige griffioen te doden moeiteloos op.

The Witcher 3 - Deadly Delights: hoe Lilith de succubus doden
Voltooi het laatste Witcher Contract in Novigrad in een fluitje van een cent.

A Barnful of Trouble

Ga naar Carsten, een klein gehucht ten noord-noordwesten van Oxenfurt en ten zuidwesten van de Vegelbud Residence. Je zal een paar dorpelingen zien bij een gebarricadeerde schuur. Praat met hen en doe wat je altijd doet: vier ghouls leren wie de baas is.

Empty Coop

Ga naar het oosten van Honeyfill Meadworks en zoek een ratelende oude vrouw. Bied je diensten aan en gebruik je Witcher Senses om de sporen te volgen. Eenmaal aan het einde van de sporen gekomen, praat je met de kinderen. Keer vervolgens terug naar de oude vrouw en stel voor dat de kinderen bij haar komen wonen.

Little Red

Ga naar Yantra, een klein dorp tussen twee meren en ten noordoosten van Novigrad. Rond de middag zal je een aantal inwoners zien die zich verzamelen voor een vergadering. Vraag hen wat het probleem is en ga ermee akkoord hen te helpen met hun bandietenprobleem.

Wacht tot het valavond is en Little Red opduikt. Praat met haar en beslis of je tegen haar wil vechten of haar wil laten doen. Als je haar aanvalt, zal ze in een weerwolf veranderen dus bereid je maar voor op een gevecht.

Novigrad Hopsitality

Verlaat Yantra langs het noordwesten en je komt een aantal kerels tegen die kamperen langs de weg. Het zien er toffe jongens uit dus ga erbij zitten en drink mee. En drink dan nog wat mee. En blijf doordrinken tot je wakker wordt met al je items gestolen. Oeps!

Keer terug naar Yantra en gebruik je Witcher Senses om al je items terug te vinden, en misschien ook de dieven even te beschamen.

Spooked Mare

Op het vasteland, ten oosten van de top van het laagste eiland van Oxenfurt is er een eenzaam hutje. De bewoner heeft zijn paard verloren. Accepteer de job en gebruik je Witcher Senses om het spoor te volgen. Dat brengt je tot bij een klein kamp.

Je kan ofwel 100 Crowns betalen om het paard terug te krijgen, je Axii Sign gebruiken of iedereen bevechten. Wat je ook doet, breng het paard daarna terug naar de eigenaar. Idealiter breng je de oude grijze mee, maar eender welk paard is goed genoeg om de quest te voltooien.

Strangers in the Night

Ga naar het westen van Carsten, ga de kleine brug over en ga vervolgens richting het noorden. Je komt een klein kamp tegen met wat mensen die in een gesprek verzeild zijn geraakt. Doe mee, vertel hen je naam en vraag of er nieuws is. Ineens draait het gesprek uit in een ruzie en zal er iemand moeten sterven. Kies een kant als je wil, maar wat je ook doet, je wordt beloond met een diagram. Hoera!

A Warm Welcome

Op de weg ten zuidwesten van Wheatfield zijn er wat vluchtelingen die in aanvaring zijn gekomen met een patrouille. Je kan kiezen of je de patrouille afmaakt, 100 Crowns betaald, je Axii Sign gebruikt om de patrouille op andere gedachten te brengen of de vluchtelingen hun eigen boontjes te laten doppen. Als je hen helpt, vertellen ze je wel de locatie van een schatkamer bij Downwarren.

- Het volgende deel in onze Novigrad gids legt uit hoe je de Far Corners en Grassy Knoll Secondary Quests tot een goed einde brengt.

- Keer terug naar de inhoudsopgave van onze Witcher 3 walkthrough.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread