F1 2015 releasedatum uitgesteld met een maand

Aankondiging via teaser.

De releasedatum van F1 2015 is uitgesteld met een maand, zo kondigt ontwikkelaar Codemasters aan. De racegame komt nu op 10 juli uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game komt later ook uit voor de pc.

De game stond eerder gepland op 12 juni. Het is het eerste deel binnen de F1-reeks die op deze generatie consoles uitkomt. F1 2015 heeft een nieuwe engine en de auto's hebben volgens de studio een uitgebreidere besturing dan ooit tevoren. De races worden daarbij gepresenteerd als een heuse televisie-uitzending.

Bekijk hieronder de nieuwe teaser van F1 2015.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread