Uitbreiding voor Bloodborne bevestigd

Patch 1.04 binnenkort uit.

PlayStation-topman Shuhei Yoshida bevestigt vandaag op Twitter dat er een uitbreiding voor Bloodborne in ontwikkeling is. Verdere informatie wordt niet gegeven, maar wordt later dit jaar nog verwacht.

Tevens is bekend dat er op 25 mei een patch uitkomt voor de game, die daarmee op versie 1.04 uitkomt. Dat meldt ontwikkelaar From Software op Twitter. Wat die patch precies aanpast aan Bloodborne, is nog niet bekend.

Wanneer update 1.04 uitkomt, is het iets meer dan een maand later dan de vorige patch werd uitgebracht. 1.03 verkortte de laadtijden in Bloodborne en voegde item-beschrijvingen toe aan de laadschermen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread