Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaar H1Z1 biedt verbannen spelers kans om terug te keren

Maar dan moeten ze wel een YouTube-filmpje maken.

Ontwikkelaar Daybreak Game Company komt met een nieuw beleid wat betreft valsspelers in H1Z1.

De ontwikkelaar verwijderde onlangs 25.000 vermoedelijke valsspelers uit de zombiegame. Daybreak-baas John Smedley laat via Twitter weten dat verbannen spelers terug kunnen keren, op voorwaarde dat ze hem YouTube-filmpje sturen waarin ze hun excuses aanbieden. Het aanbod is van tijdelijke duur.

Smedley meldt tevens dat de excuses aan de H1Z1-community gemaakt moeten worden, niet aan de ontwikkelaar. Ook wil hij dat het YouTube-filmpje met excuses voor iedereen toegankelijk is.

"Ik wil duidelijk maken dat valsspelen gevolgen heeft. Ik heb op dit moment drie filmpjes ontvangen en drie mensen weer toegang tot H1Z1 gegeven. Als deze filmpjes veel worden bekeken en uiteindelijk leiden tot een groter besef dat valsspelen een probleem is, dan is het de moeite meer dan waard", aldus Smedley.

H1Z1 is een survival MMO die zich in de nasleep van een zombie-apocalyps afspeelt. De Steam Early Acces-versie van de game is sinds januari speelbaar op de pc. Later dit jaar komt H1Z1 naar de PlayStation 4.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

H1Z1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties