Heroes of the Storm nu in open bčta

Voor de gelegenheid ook een nieuwe trailer.

Blizzard Entertainments nieuwe game Heroes of the Storm bevindt zich nu in open bèta. Dat betekent dat je de MOBA al kunt spelen door deze van de officiële site te downloaden. Blizzard waarschuwt op zijn blog wel voor mogelijke wachtrijen bij het inloggen op de open bèta. Deze zijn volgens de ontwikkelaar echter niet lang.

Heroes of the Storm bevond zich al sinds januari in gesloten bèta. Marcel zegt hierover in zijn Heroes of the Storm preview: "Met deze eerste blik op Heroes of the Storm laat Blizzard zien wat de studio voor ogen heeft. Een snelle, gesmeerde MOBA met iconische personages uit de stallen van bekende gamereeksen. [...] Vanaf de eerste seconde is het knokken voor een overwinning en daardoor smaakt deze gesloten bèta alleen maar naar meer."

Blizzard geeft ook onderstaande nieuwe trailer uit. Hierin legt de ontwikkelaar de opzet van de game uit. Heroes of the Storm is gratis speelbaar op de Mac en pc. De releasedatum van Heroes of the Storm is 2 juni.

Door Patrick Just de la Paisières.

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Met onder andere Aragami 2 en Subnautica: Below Zero.

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread