The Witcher 3: White Orchard Secondary Quests en Witcher Contracts

Een gedetailleerde gids voor alle side quests, geheimen, monster hunts en verrassingen in de White Orchard regio van The Witcher 3.

De bonus quests in de White Orchard regio van Witcher 3 bieden een aangename introductie tot dit gezellige maar onderkomen landelijk gebied vol bezettende troepen, boerderijen, vijandelijk gepeupel, wolven en een spook bij de waterput.

De eerste Contract missie dat je ontvangt - Devil in The Well - is opzich geen moeilijke, maar het geeft je wel een goed beeld van de structuur van de meeste Contracts: praat met iemand, doe wat Witchers doen en maak dan iets af. Leuke dingen.

We zullen deze gids updaten met extra quests in de komende dagen.

Op deze pagina

The Witcher 3 - White Orchard Secondary Quests
Hoe vind je alle bonus inhoud in de White Orchard regio.

Andere pagina's

The Witcher 3 - Devil By The Well: hoe dood je de noonwraith
Hoe voltooi je het enige Contract in White Orchard.

A Frying Pan, Spick and Span

  • Quest type: Secondary quest
  • Beloning: Baked apple (x5), bread (x5), apple juice (x5)

Gebruik Aard (of je zwaard) om door de deur te breken en kijk vervolgens rond in de hut. Er is een lijk, wat verbrand papier en een braadpan om te onderzoeken. Breng de braadpan terug en je bent klaar. Dat was gemakkelijk!

Faithful Friend

  • Quest type: Secondary quest

Wanneer je de taverne verlaat zie je een dorpeling die een paard onder controle probeert te krijgen. Achtervolg deze wanneer het wegloopt en stop niet voordat je het hebt ingehaald. Ga door alle dialoogopties om deze quest te beëindigen.

Missing in Action

  • Quest type: Secondary quest

Volg Dune naar het slagveld en praat met hem wanneer je gearriveerd bent. Het is jouw job om de schilden met witte bloemen erop te onderzoeken. Activeer dus je Witcher Senses en ga naar alle schilden die aangeduid zijn op je mini-map.

Wanneer Hussar de geur opmerkt, volg je hem door de bossen. Gebruik vervolgens je Witcher Sense om de hut te vinden. Daarna kijk je gewoon naar de cutscene en maak je je beslissing.

Precious Cargo

  • Quest type: Secondary quest

Onderzoek de karrensporen en ga vervolgens het moeras in. Vind en onderzoek de kar, het paard, het lijk en de gesloten doos. Breng deze vervolgens terug naar de handelaar. Ofwel geef je de doos aan hem ofwel beschuldig je hem van liegen. Als je dat tweede doet zal je hem met je paard moeten achtervolgen.

Twisted Firestarter

  • Quest type: Secondary quest

Eerste dingen eerst: gebruik je Witcher Sense om de voetsporen en de tondeldoos delen te vinden. Blijf het spoor volgen tot je bij rotsen nabij het water terechtkomt. Blijf doorgaan tot je een laars tegenkomt en vermoord vervolgens de drowners.

Blijf het spoor volgen tot je een huisje tegenkomt. Ga naar binnen, activeer je Witcher Senses opnieuw en kijk naar iedereen. De persoon die je nodig hebt leunt tegen de muur. Gebruik je speciale vaardigheid opnieuw om te bevestigen dat dit de persoon is die je nodig hebt. Maak een beslissing om de quest te voltooien.

- Lees verder om te ontdekken hoe je het eerste Contract van de game Devil By The Well voltooit.

- Keer terug naar de inhoudsopgave voor meer delen van onze Witcher 3 walkthrough.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread