Nieuwe crowdfundingcampagne voor Nederlandse Dimension Drive

UPDATE: Doel behaald.

UPDATE: Het beoogde doel van 30.000 euro is inmiddels overschreden. Krap 1000 investeerders hebben dat de afgelopen dagen mogelijk gemaakt. Daardoor kan de ontwikkeling van Dimension Drive toch weer worden voortgezet.

Met op het moment van schrijven nog dertien dagen te gaan, kan 2Awesome Studio toewerken naar twee 'stretch goals.' Een Horde Mode en een coöperatieve/competitieve modus voor twee spelers staan daarbij gepland.

ORIGINEEL: De Nederlandse ontwikkelaar 2Awesome Studio is een nieuwe crowdfundingcampagne gestart voor zijn shoot 'm up Dimension Drive, nadat de vorige campagne in het water viel nog nadat het beoogde bedrag al behaald was.

In de laatste uren van de Kickstartercampagne doneerde ene 'Jonathan'de laatste 7000 dollar die nog nodig was om het project te laten slagen. Maar nadat de campagne succesvol was afgesloten, trok Kickstarter dat bedrag terug omdat het frauduleus zou zijn betaald.

Dat bleek een tegenslag voor 2Awesome Studio. Met geen tijd meer over, zakte het bedrag te ver terug naar beneden om het geld van alle andere investeerders nog te mogen ontvangen. Want wanneer een campagne zijn doel niet haalt, krijgen donateurs hun geld terug.

Na de euforie restte enkel nog verslagenheid, zo liet het team weten op Twitter. In overleg met Kickstarter is er nu dan ook gekozen om opnieuw een campagne te houden. Wederom is er een maand de tijd om 30.000 euro op te halen. Op het moment van schijven is er meer dan 12.000 euro gedoneerd.

In Dimension Drive bestuur je een ruimteschip op twee schermen tegelijk. Obstakels ontwijk je door van de ene naar de andere dimensie te teleporteren. De game is in ontwikkeling voor de pc, Mac en Linux. Op de nieuwe Kickstarterpagina is ook een demo te downloaden.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread