Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 20

Met o.a. Assassin's Creed Syndicate, Wolfenstein: The Old Blood en E3 2015.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuws

Assassin's Creed Syndicate onthuld met trailer en releasedatum
Het is geen grote verrassing, maar dit najaar staat er weer een nieuwe Assissin's Creed-game op de planning. Dit keer brengt Ubisoft je naar Victoriaans Londen.

Dit zijn alle data en tijden persconferenties E3 2015
Volgende maand gaat de E3 2015 van start. Inmiddels is bekend wanneer alle grote uitgevers hun traditionele persconferentie houden.

Finale Nintendo World Championships 2015 tijdens E3
In 1990 waren Super Mario Bros., Rad Racer en Tetris onderdeel van een bijzondere wedstrijd. Het heeft 25 jaar geduurd, maar tijdens de E3 2015 organiseert de Japanse gamefabrikant de tweede editie van de finale van Nintendo's wereldkampioenschappen.

Aantal mods GTA 5 bevatten malware
De mods voor de pc-versie van Grand Theft Auto 5 zijn razend populair. Maar pas op: sommige bevatten malware.

Consoleversie Divinity: Original Sin aangekondigd
Deze RPG van Belgische makelij viel behoorlijk in de smaak van Bruce, zoals je in zijn Divinity: Original Sin review van vorig jaar kunt lezen. Ontwikkelaar Larian Studios brengt de game dit jaar ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Metal Gear Solid 5 actiefiguur heeft kneedbare borsten
De mooie Stefanie Joosten staat model voor Quiet in Metal Gear Solid 5. Maar of het Nederlandse model hier nu blij mee is?

Tom Clancy's The Division komt begin 2016 uit
Er zijn de afgelopen maanden al heel wat grote titels naar 2016 doorgeschoven. Ook Ubisofts third-person shooter in post-apocalyptisch New York ontkomt niet aan de grote uitstelronde.

Rainbow Six Siege heeft releasedatum
Een andere shooter uit de diverse Tom Clancy-reeksen haalt dit jaar wel het daglicht. Ook komt Rainbow Six Siege in een aantal verschillende edities.

Reviews

Toren review
Een indiegame van Braziliaanse makelij; dat kom je niet vaak tegen. Is de geldinjectie van het Braziliaanse Ministerie van Cultuur uiteindelijk ook goed besteed?

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition
Puzzels, draken en Mario. Bert dacht met deze review goud in zijn handen te hebben, maar niets is minder waar.

Wolfenstein: The Old Blood review
De ultieme nazidoder William 'B.J.' Blazkowicz keert terug voor een standalone uitbreiding. Mathijs' review lees je hier.

Overige

De wildste E3 2015 voorspellingen
Met de E3 2015 voor de boeg doet de redactie van Eurogamer Benelux alvast een aantal wilde voorspellingen. Over hoe we uiteindelijk aan inspiratie zijn gekomen, doen we liever geen uitspraken...

De beste GTA 5 mods voor pc - week 3
De derde week van het overzicht staat in het teken van natuurrampen, nieuwe jobs, superkrachten en militair machtsvertoon.

Scarecrow en Arkham Knight doen The Joker vergeten
Wie is de grootste nachtmerrie van Batman? Let op: kleine spoiler alert als je Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City nog niet gespeeld hebt.

Alle amiibo-waves met compatible games op een rij
Een overzicht van alle amiibo vind je op onze site. Dit keer een update waarin Splatoon, wollen Yoshi, wave 5 en wave 6 zijn toegevoegd.

Assassin's Creed Syndicate: Wat we tot dusver weten
Afgelopen week is het nieuwste deel van de Assissin's Creed-serie onthuld. Randolf zet alvast alles wat je moet weten over deze game voor je op een rijtje.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread