'Vrouwelijk speelbaar personage in Assassin's Creed Syndicate'

Maar geen multiplayer.

Volgens bronnen van de site Kotaku kun je in Assassin's Creed Syndicate ook met een vrouwelijk personage spelen. Naast het mannelijke karakter Jacob heeft mogelijk ook de sluipmoordenaar Evie een hoofdrol in de nieuwe Assassin's Creed.

Assassin's Creed Syndicate speelt zich vermoedelijk af in Victoriaans Londen. Volgens de geruchten zijn Jacob en Evie broer en zus en zijn ze daar betrokken in het criminele circuit.

Ook zeggen de bronnen dat Assassin's Creed Syndicate geheel singleplayer is en dat je ongeveer drie kwart van de game met Jacob speelt. Tijdens de meer verhaalgedreven missies kun je schakelen tussen Jacob en Evie.

Vorig jaar kreeg Ubisoft nog hevige kritiek te verwerken, nadat bleek dat Assassin's Creed Unity geen speelbare vrouw had. De hashtag #womenaretoohardtoanimate kwam daaruit voort.

Assassin's Creed Unity-hoofd Alex Amancio zei destijds dat het implementeren van een vrouwelijk speelbaar karakter te veel tijd zou kosten: "We moeten twee keer zoveel animaties maken en twee keer zoveel stemmen doen. Vooral omdat we aanpasbare personages hebben, is het ontzettend veel extra werk."

Ubisoft heeft nog niet gereageerd op de uitspraken. Vanavond om 18:00 uur kondigt de ontwikkelaar Assassin's Creed Syndicate officieel aan.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Foto 1
Bron: Kotaku.com

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Imre Himmelbauer

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread