The Evil Within: The Executioner DLC is first-person

Kettingzaag in je hoofd.

Uitgever Bethesda Softworks onthult dat je The Executioner DLC voor The Evil Within vanuit een first-person perspectief speelt. Normaal gesproken speel je de horrorgame in third-person. Het nieuwe camerastandpunt is te zien in onderstaande trailer.

In The Executioner speel je als The Keeper, ook bekend als Boxman. In The Evil Within zelf word je nog meermaals door hem achterna gezeten. The Keeper heeft een kluis als hoofd en draagt een grote hamer met zich mee.

De uitbreiding komt op 26 mei uit en maakt onderdeel uit van de Season Pass. Het is de laatste DLC voor Shinji Mikami's horrrortitel, en volgt daarin The Assignment (review) en The Consequence (review) op.

The Executioner is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread