Star Wars: Battlefront heeft geen classes of squads

Oude Battlefield-feature maakt plaats voor 'Partner' - systeem.

Ontwikkelaar DICE maakt bekend dat Star Wars: Battlefront geen classes of squads heeft. Dat laat de studio weten in een interview met gamesblad OXM (via gamesite Gamesradar).

Het is in de Battlefield-reeks gebruikelijk om in een squad van vijf spelers te opereren. Star Wars: Battlefront heeft deze feature niet en maakt in plaats daarvan gebruik van een Partner-systeem. Hierin kunnen twee spelers samenwerken en van elkaar zien waar zij zich op de map bevinden. Je hebt tevens de optie om op de locatie van je Partner te spawnen.

Star Wars: Battlefront heeft ook geen van tevoren gemaakte classes. Je bepaalt zelf welke wapens en uitrusting je mee het slagveld op neemt. Je speelt nieuwe wapens vrij door experience points te vergaren.

Het Partner-systeem werkt tevens met dit gebrek aan classes samen. Je kan namelijk gebruik maken van de wapens die je medespeler heeft vrijgespeeld. Zo ben je dus in staat om met wapens te spelen waar je zelf nog geen toegang tot hebt.

Star Wars: Battlefront komt op 17 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs raakte bekend dat blasters in de game geen vizieren hebben. DICE kondigde ook aan dat Star Wars: Battlefront twaalf multiplayermaps heeft.

Lees ook onze Star Wars Battlefront tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread