Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Onthulling Assassin's Creed Victory/Syndicate op 12 mei

Mogelijk een nieuwe naam.

Ubisoft maakt bekend dat de onthulling van de volgende Assassin's Creed-game plaatsvindt op dinsdag 12 mei aanstaande, 18:00 uur lokale tijd. Een teaser-trailer toont een steampunk-stijl die aansluit bij de eerder gelekte beelden.

De volgende Assassin's Creed-game zou zich afspelen in een Victoriaans Londen en Assassin's Creed Victory heten. Gamesblog Kotaku lekte die informatie eerder, inclusief eerste screenshots. Volgens de site zou de game een naamswijziging hebben gekregen en nu Assassin's Creed: Syndicate heten.

Uit de beelden bleek destijds dat je aan een touw door de stad kan slingeren en op rijdende koetsen vecht.

Mogelijk heet de hoofdrolspeler Jacob. De broncode van de teasersite verklapt dat in de titel van het filmpje dat er op afgespeeld wordt: ACVI_JacobsHands_AnimLoop_HD_720p_15Mo.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Cover image for YouTube videoNew Assassin's Creed Reveal [UK]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties