Focus Home toont multiplayer Farming Simulator 2015 in trailer

Samen boeren.

Uitgever Focus Home Interactive toont vandaag hoe de multiplayermodus er uit ziet in Farming Simulator 2015 voor de PlayStation 4 en Xbox One. De consoleversie is ook in ontwikkeling voor de PlayStation 3 en Xbox 360, spelcomputers die het zonder multiplayer moeten stellen.

Op de PlayStation 4 en de Xbox One nodig je vrienden uit op je boerderij, als je wilt. Net zoals in de pc-versie krijg je meer werk gedaan, wanneer je een goeie taakverdeling hebt. Zo bouw je sneller je boerderij en je land uit dan je in je eentje zou kunnen.

De releasedatum van Farming Simulator 2015 voor de consoles is vastgesteld op 19 mei. Het is de derde game in de Farming Simulator-serie. Dit keer is bomen kappen en het hout verwerken een nieuwe bezigheid. Er zijn meer dan 140 landbouwvoertuigen aanwezig.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread