Square Enix kondigt Final Fantasy XV: Episode Duscae 2.0 aan

De demo krijgt een grote patch.

Square Enix heeft geluisterd naar de feedback op de demo van Final Fantasy XV en brengt er daarom een grote patch voor uit onder de naam Episode Duscae 2.0. Dat kondigt regisseur Hajime Tabata aan in een YouTube-video.

Er worden aanpassingen gedaan aan de manier waarop je vaardigheden kiest en ook het camera-en targeting-systeem worden onder handen genomen. Je krijgt meer aanvallen tot je beschikking en er zijn tweaks gedaan aan bijvoorbeeld de manier waarop je MP terugkrijgt. Je kan tijdens gevechten voortaan ook opzij rollen.

De ontwikkelaar hoopt de demo ook op 1080p te laten draaien, waar die nu nog op een 720p-resolutie loopt. Er is echter een grotere focus op het stabiel krijgen van de framerate, omdat de gameplay daar nu nog onder lijdt. Spelers klaagden ook over de te lage stem van hoofdrolspeler Noctis ("Hij klinkt als Batman") en vinden automonteur Cindy 'te sexy.' Of daar echt iets aan gedaan wordt, is nog onzeker.

De update wordt gratis uitgebracht, waarschijnlijk in mei. De demo zelf is alleen te krijgen bij de Day One Edition van Final Fantasy Type-0 HD (review). Lees ook Final Fantasy XV: Episode Duscae biedt hoop en twijfel voor de toekomst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread