Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops 3 met trailer onthuld

Bevat coöperationele campagne.

Call of Duty: Black Ops 3 is officieel met een trailer aangekondigd. Na drie jaar werk komt de first-person shooter van ontwikkelaar Treyarch op 6 november uit.

De campagnemodus is volledig coöperationeel speelbaar. Je kunt alle levels in eender welke volgorde met vrienden afwerken. "We nemen de mentaliteit van de dvd," zegt regisseur Jason Blundell, "waarbij je meteen naar het einde kunt springen."

Door de focus op co-op verlaat Black Ops 3 de vertakkende verhaallijnen van zijn voorgangers. "We gaan voor een gelaagde aanpak," vertelt Blundell, "Er zijn redenen waarom je meermaals naar de campagne kunt terugkeren en door nieuwe perspectieven nieuwe dingen leert. We hebben veel tijd gestopt in de karakterontwikkeling en tussenfilmpjes voor meerdere analyses."

De levels van Black Ops 3 zijn voor de co-op opener gemaakt, terwijl de artificiële intelligentie zich aanpast. De personages in de campagne zijn eveneens aanpasbaar en hebben een eigen progressiesysteem.

De multiplayermodus draait rond een nieuw bewegingssysteem dat Treyarch ontwikkeld heeft. Objecten beklimmen verloopt sneller en je kunt op muren lopen en powersliden. Onderwatergevechten doen ook hun intrede.

In de multiplayer vind je Specialist-personages. Dit zijn negen soldaten die apart in level stijgen. Elke Specialist heeft een eigen wapen en vaardigheid die tijdens de match voor een korte periode beschikbaar is. Vier zijn er reeds onthuld: Ruin, Seraph, Outrider en Reaper.

Gunsmith een optie om wapens aan te passen met vizieren en accessoires, maar je krijgt ook de mogelijkheid om camouflages en emblemen te creëren. Ten slotte keert de Zombie-modus terug.

Voor Call of Duty: Black Ops 3 lanceert, staat er een multiplayer-bèta gepland. Daar kun je aan meedoen wanneer je een pre-order plaatst. De game is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees ook onze Black Ops 3 tips en Black Ops 3 Multiplayer tips!

Cover image for YouTube videoOfficial Call of Duty®: Black Ops III Reveal Trailer [UK]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties