Releasedatum voor pc-versie Ys VI: The Ark of Napishtim

Lanceert volgende week.

XSEED Games maakt bekend dat Ys VI: The Ark of Napishtim vanaf 28 april verkrijgbaar is voor de pc. De actie-RPG kost 17,99 euro en is onder meer te koop via Steam, Good Old Games en The Humble Store.

Het originele YS VI lanceerde in 2003 al voor Windows-pc's in Japan. Westerse gamers kregen enkel de PlayStation 2-versie in 2005 en de PlayStation Portable-versie in 2006. Met de aankomende lancering is de oorspronkelijke pc-versie voor het eerst gelokaliseerd.

Nieuw voor deze variant van de game is de toegevoegde Catastrophe Mode. Daarin gebruik je helende items direct zodra je ze oppakt en kun je ze niet bewaren voor later. Net zoals in Ys: The Oath in Felghana en Ys: Origin, die XSEED eerder al uitbracht op Steam.

Ys VI: The Ark of Napishtim is een van vele Falcom-games die door XSEED nieuw leven wordt ingeblazen op de pc. Naast Oath in Felghana en Origin bracht de studio ook Ys I & II Chronicles+ (review) opnieuw uit. Begin vorig jaar kwam Ys: Memories of Celceta (review) nog uit voor de PlayStation Vita.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread