Consoleversies Project CARS hebben pc-achtige instellingen

Zoals wolkenstralen en regen.

De Xbox One- en PlayStation 4-versies van Project CARS hebben pc-achtige instellingen. Daardoor kun je ook op de consoles kiezen hoe realistisch de game speelt en welke visuele effecten je wilt hebben. Voorbeelden hiervan zijn het verschijnen van regendruppels, wolkenstralen en vuil op je scherm.

Normaliter heeft alleen de pc deze mogelijkheden, onder andere omdat dergelijke instellingen de prestaties kunnen beïnvloeden. Eurogamers Digital Foundry heeft echter niet lang genoeg kunnen testen om te weten of de instellingen ook effect hebben op de prestaties op de consoles. Wel liet ontwikkelaar Slightly Mad Studios onlangs weten dat Project CARS op 1080p en 60 FPS draait op de PlayStation 4, en op 900p/60 FPS op de Xbox One.

Digital Foundry's Tom Morgan is enthousiast: "Project CARS' scala aan lichteffecten is indrukwekkend. Beide consoles hebben een uitgebreid menu met visuele effecten, zodat je elk aspect naar eigen inzicht kunt aanpassen. En hoewel het niet zo flexibel is als het menu van de pc, krijg je wel veel mogelijkheden die je zelden ziet op een console."

foto2
foto3
foto4
foto1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Imre Himmelbauer

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread