Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

House of Wolves-uitbreiding Destiny heeft releasedatum

En een trailer.

Uitgever Activision maakt bekend dat de House of Wolves-uitbreding voor Destiny op 19 mei uitkomt. De DLC is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

House of Wolves is de tweede grote uitbreiding voor Destiny. Eerste uitbreiding The Dark Below kwam eind vorig jaar uit. House of Wolves voegt net als zijn voorganger een aantal nieuwe verhaalmissies aan Destiny toe. The Reef speelt een prominente rol in de uitbreiding.

Je krijgt dankzij House of Wolves tevens de beschikking over drie nieuwe multiplayerkaarten, een nieuwe Crucible modus, een nieuwe strike en een groot aantal nieuwe wapens en harnassen. De uitbreiding introduceert ook een "arena activity" genaamd The Prison of Elders. De level cap van Weekly Nightfall activities wordt verhoogd naar level 32.

Enige tijd geleden lekten er al screenshots van House of Wolves. Het gerucht gaat nu dat Destiny in september een volgende grote uitbreiding krijgt. Deze heeft vooralsnog de codenaam Comet: Plague of Darkness.

Cover image for YouTube videoOfficial Destiny Expansion II: House of Wolves Prologue

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties