Team Ninja werkt aan Dissidia Final Fantasy arcade-game

Is een reboot.  

Ninja Gaiden-ontwikkelaar Team Ninja werkt aan een Dissidia Final Fantasy-game voor arcades. Dat maakt uitgever Square Enix bekend tijdens een technologiebeurs in Japan.

Gamesite Siliconera komt met informatie over de nieuwe Dissidia Final Fantasy. Zo maakt de game gebruik van PlayStation 4-technologie. Dit uit zich onder andere in DualShock-achtige controllers op de arcadekast. De game komt mogelijk in de toekomst ook uit voor de PlayStation 4, maar is voorlopig exclusief speelbaar in arcadehallen.

Dissidia Final Fantasy en vervolg Dissidia 012 Final Fantasy zijn vechtgames die zijn uitgebracht voor de PlayStation Portable. De nieuwe Dissidia-game is een reboot van de reeks, maar legt net als zijn voorgangers de nadruk op gevechten. De game bevat personages uit verschillende Final Fantasy-games, waaronder Cloud Strife uit Final Fantasy VII.

controller

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread