Twee uitbreidingen voor The Witcher 3 aangekondigd

Samen goed voor dertig uur gameplay.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt twee grote uitbreidingen en die bevatten in totaal dertig uur aan gameplay. Dit heeft ontwikkelaar CD Projekt Red bekendgemaakt.

De eerste uitbreiding gaat onder de naam Hearts of Stone. Het avontuur speelt zich af in de wildernissen van No Man's Land en Oxenfurt. Daar moet je een opdracht van de mysterieuze Man of Glass voltooien.

Blood and Wine is de naam van de tweede uitbreiding. Hierin wordt Toussaint aan de wereld van The Witcher 3: Wild Hunt toegevoegd. Deze nieuwe regio ziet er op het oog vreedzaam uit, maar gaat gebukt onder een bloederig geheim.

Volgens een senior game designer van CD Projekt Red is de speelduur van The Witcher 3: Wild Hunt meer dan 200 minuten 'als je alles doet'. Met Hearts of Stone en Blood and Wine komt daar respectievelijk tien en twintig uur aan gameplay bij.

Heart of Stone komt in oktober uit, terwijl Blood and Wine voor het eerste kwartaal van 2016 gepland staat. Beide uitbreidingen zijn voor ongeveer 25 euro te koop als Expansion Pass. De releasedatum van The Witcher 3: Wild Hunt is 19 mei.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread