Details Deus Ex: Mankind Divided voor pc, PS4 en Xbox One gelekt

Inclusief trailer, setting en screenshots.

Details omtrent Deus Ex: Mankind Divided voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One zijn gelekt. Daarbij zijn ook verschillende screenshots en een trailer te zien.

De nieuwe game binnen de stealth-reeks van ontwikkelaar Eidos-Montreal zou één dezer dagen aangekondigd worden door uitgever Square Enix, door middel van een livestream-evenement dat drie dagen duurt. De informatie is echter vroegtijdig uitgelekt via de Russische Kanobu-website.

Als gevolg toont Game Informer eerder dan gepland een magazinecover met daarbij een trailer. Naast de eerste beelden van de game wordt ook de setting van Deus Ex: Mankind Divided uitgelegd. Net als in Deus Ex: Human Revolution speelt Adam Jensen de hoofdrol.

ex1

De game vindt plaats in 2029, twee jaar na de gebeurtenissen van de voorgaande titel. Jensen maakt een terugkeer en sluit zich aan bij een speciale eenheid, gefinancierd door Interpol. Hiermee strijdt hij tegen technologisch-aangepaste terroristen, in een wereld waarin het volk tegen transhumanisme is.

Daarbij meldt Game Informer dat het blad binnenkort onthult hoe dit zover is gekomen. Jensen krijgt in de nieuwe game tevens nieuwe aanpassingen, waarmee zijn stealth- en gevechtstechnieken verbeterd worden. Zo kan hij van een afstand systemen hacken, een nano-mes van een afstand afvuren en zichzelf omsingelen met een onverwoestbaar nano-schild.

Een releasedatum voor Deus Ex: Mankind Divided is nog onbekend. Square Enix heeft nog niet gereageerd op het lek.

ex2
ex3
ex4
ex5
ex6

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread