Amiibo in kaartvorm voor Animal Crossing: Happy Home Designer

Met losse NFC-reader.

Nintendo kondigt Animal Crossing: Happy Home Designer aan, de eerste game die gebruik maakt van amiibo's in kaartvorm. Door deze tegen de New Nintendo 3DS aan te houden, speel je meubelstukken vrij.

Die heb je nodig om de huizen in te richten van de Animal Crossing-inwoners, die allen eigen wensen hebben. De ene wil een stijlvol, stedelijk huis en de ander is juist een boekenworm die zichzelf wil omringen met boekenkasten.

Wanneer je de inrichting hebt ontworpen, scan je andere kaarten in om de personages op die kaart langs te laten komen in het nieuwe huisje. De amiibo-functionaliteit werkt ook op de Nintendo 2DS en de Nintendo 3DS, met de los verkrijgbare NFC-reader.

Onduidelijk is nog of Happy Home Designer wordt uitgebracht als losse game, of als downloadbare uitbreiding voor Animal Crossing: New Leaf. Zowel Happy Home Designer als de NFC-reader komen in de herfstperiode op de markt.

animal

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread