Releasedatum voor consoleversies Farming Simulator 15

Boer zoekt spelcomputer.

Uitgever Focus Home Interactive onthult vandaag dat Farming Simulator 2015 vanaf 19 mei verkrijgbaar is voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De game is sinds oktober vorig jaar al uit op de pc en Mac.

De consoleversie heeft verbeterde graphics en physics en is ook online te spelen met vrienden. Je boerderij is uit te bouwen met meer dan 140 verschillende voertuigen en gereedschappen, waarvan sommige uniek zijn voor deze variant van de game.

In Farming Simulator 2015 is er een belangrijke nieuwe bezigheid: bomen kappen, hout verwerken en alles wat daarbij komt kijken. De game speelt zich daarbij af op het Noorse platteland, waar je vrij bent zelf invulling te geven aan honderd hectare terrein.

f1
f2

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread