Far Cry 4-items voor free-to-play Ghost Recon Phantoms onthuld

Wapens en uitrusting tijdelijk vrij te spelen.

Ubisoft maakt bekend dat de free-to-play shooter Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms tijdelijk wapens en uitrusting aanbiedt met een Far Cry 4-thema. Het betreft zes geweren, drie helmen en drie 'tactical suits.'

Om de content vrij te spelen is wel de Infinite Pack vereist. Voor 19,99 euro krijg je daarmee toegang tot extra's, zoals het sneller vrijspelen van wapens en sneller in level stijgen dan wanneer je helemaal gratis zou spelen.

De speciale Far Cry 4-items zijn de komende maand te ontgrendelen. Daarna niet meer.

Ghost Recon Phantoms ging eerst door het leven als Ghost Recon Online. Doordat de game zo lang in bèta was en er zoveel aanpassingen werden gemaakt, kreeg deze een nieuwe identiteit en ook een nieuwe naam. In de online game staat tactisch teamwork centraal.

fc

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread