Hotline Miami 2 krijgt Windows XP-ondersteuning

Via een officieuze patch.

Hotline Miami 2: Wrong Number krijgt ondersteuning voor Windows XP. Een modder genaamd Silent heeft op het Steam-forum een officieuze patch voorgesteld. Hoewel de game eerst volgens de systeemvereisten met Windows XP compatibel zou zijn, bleek dat na de release niet zo.

Er zijn wel enkele problemen met de patch. Volgens Silent crasht de game met DirectX 9. Daarom kan de game wel fullscreen gaan, maar niet geminimaliseerd worden. Als je de grafische instellingen verandert, crasht de game eveneens. Nadien zijn alle veranderingen wel toegepast. Silent raadt spelers ook aan om de game in de OpenGL-modus uit te voeren.

In de Hotline Miami 2: Wrong Number review van Bert lees je wat hij van de game vond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread