Geen Battle of the Five Armies DLC voor LEGO The Hobbit

Ondanks eerdere beloftes.

Uitgever Warner Bros. Interactive bevestigt dat LEGO The Hobbit niet wordt aangevuld met de gebeurtenissen uit de derde film, The Battle of the Five Armies. Eerder zou de game die content wel krijgen in de vorm van een downloadbare uitbreiding.

Waarom is afgezien van een concluderend hoofdstuk, is niet duidelijk. LEGO The Hobbit is gebaseerd op de eerste twee Hobbit-films, An Unexpected Journey and The Desolation of Smaug. De game eindigt dan ook met een cliffhanger en de woorden 'Wordt vervolgd.'

LEGO The Hobbit lanceerde in april 2014 voor de verschillende platformen, waaronder de pc, PlayStation 3/4, Wii U en Xbox 360/One. Naast Bilbo spelen de dwergen een belangrijke rol, die elk een eigen vaardigheid hebben. De levels zijn uit te spelen door samen te werken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread