Sony komt met details over update 2.50 voor de PlayStation 4. Deze heeft de codenaam "Yukimura".

De update maakt het mogelijk om je PlayStation in Rest Mode te zetten. Dit is een soort slaapstand die je tijdens het spelen van een game activeert. Zodra je de PlayStation weer aanzet, gaat de game verder waar je gebleven was. Deze feature is niet beschikbaar voor alle software.

Update 2.50 voegt ook de optie toe om de framerate van Remote Play te verhogen tot 60 frames per seconde. De eerder aangekondigde optie om een subaccount in een masteraccount te veranderen wordt ook aan de console toegevoegd.

Op het PlayStation Blog lees je dat de PlayStation 4 ook verbeterde opties voor het maken van screenshots krijgt. De update maakt het bovendien mogelijk om je Facebookaccount aan je PlayStation 4 account te koppelen.

De "Yukimura" update heeft nog geen officiŽle releasedatum.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content