Uitgever Electronic Arts stelt vaste prijzen in voor transacties in de FIFA Ultimate Team modus van FIFA 15.

Er is nu een limiet ingesteld voor de maximale of minimale prijs van een voorwerp in de FUT marketplace. Deze maatregel geldt voor spelers, in-forms, consumables en club items. Het is nu ook niet meer mogelijk om open bod-transfers in te stellen.

Electronic Arts geeft op het EA Sports blog aan dat de restricties zijn opgelegd om zo valsspelen tegen te gaan. Het moet vanaf nu eenvoudiger zijn om deel te nemen aan de transfermarkt. Eerder waren de prijzen van begerenswaardige voetballers enorm hoog dankzij de illegale in - en verkoop van coins.

"We weten dat dit een ingrijpende verandering is, maar we hopen dat deze maatregel er op de lange termijn voor zorgt dat FUT leuk blijft voor iedereen. We rekenen dan ook op jullie feedback", aldus Electronic Arts.

messi

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content