Hearthstone krijgt Blackrock Mountain-uitbreiding

Het avontuur lanceert in april.

Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure als uitbreiding. Dat maakt Blizzard tijdens de PAX East 2015 bekend. De uitbreiding komt in april uit.

Blackrock Mountain is het tweede avontuur dat Blizzard aan de game toevoegt. De nieuwe uitbreiding draait volledig om draken en wederom zijn er vijf hoofdstukken speelbaar. De berg wordt bewoond door zeventien bazen, die ieder nieuwe kaarten opleveren.

Eerder lanceerde The Curse of Naxxramas op 22 juli 2014. Reeds werden er honderd nieuwe kaarten aan de game toegevoegd met Goblins vs. Gnomes. Hearthstone: Heroes of Warcraft is beschikbaar op de pc, Mac, Android en iOS. Blizzard werkt ook aan een port voor de iPhone en Android-toestellen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread