Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bard onthuld in League of Legends

Een hemelse vagebond.

De nieuwste champion voor League of Legends is Bard, een hemelse vagebond die buiten de fysieke wereld verblijft. Dat laat ontwikkelaar Riot Games weten.

Bard is een support die voor zijn passieve vaardigheid teert op rondlopen. Door Bards aanwezigheid verschijnen er immers klokkenspelen op het speelveld. Wanneer Bard deze verzamelt, krijgt hij extra snelheid, ervaringspunten en mana. Daarnaast trekt hij kleine geesten genaamd 'meeps' aan die hem bij gevechten helpen. Hoe meer klokken Bard verzamelt, hoe meer de 'meeps' in aantal en grootte groeien.

Met Cosmic Binding schiet Bard energie af, die vijanden in een lijn schaadt en vertraagt. Wanneer de vaardigheid een muur raakt, verdooft het de vijanden. Via Caretaker's Shrine tovert Bard een pakket tevoorschijn dat een medespeler levenspunten en kort extra snelheid geeft.

Bard creëert met Magical Journey een poort die zowel medespelers als vijanden door een muur laat gaan. Bards ultieme vaardigheid ten slotte is Tempered Fate, waarmee hij alle eenheden in een zone verdooft - inclusief monsters en bondgenoten. Zolang Tempered Fate effect heeft, zijn bevroren eenheden immuun voor schade.

Riot Games benadrukt dat Bard de eerste support is die zijn voordeel doet met rondlopen. Door klokken te verzamelen, bestrijkt hij constant een groot gebied van het speelveld. Met zijn 'health packs' houdt hij zijn team in leven en de poorten schenken ongeziene mobiliteit.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

League of Legends

PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties