Bard onthuld in League of Legends

Een hemelse vagebond.

De nieuwste champion voor League of Legends is Bard, een hemelse vagebond die buiten de fysieke wereld verblijft. Dat laat ontwikkelaar Riot Games weten.

Bard is een support die voor zijn passieve vaardigheid teert op rondlopen. Door Bards aanwezigheid verschijnen er immers klokkenspelen op het speelveld. Wanneer Bard deze verzamelt, krijgt hij extra snelheid, ervaringspunten en mana. Daarnaast trekt hij kleine geesten genaamd 'meeps' aan die hem bij gevechten helpen. Hoe meer klokken Bard verzamelt, hoe meer de 'meeps' in aantal en grootte groeien.

Met Cosmic Binding schiet Bard energie af, die vijanden in een lijn schaadt en vertraagt. Wanneer de vaardigheid een muur raakt, verdooft het de vijanden. Via Caretaker's Shrine tovert Bard een pakket tevoorschijn dat een medespeler levenspunten en kort extra snelheid geeft.

Bard creëert met Magical Journey een poort die zowel medespelers als vijanden door een muur laat gaan. Bards ultieme vaardigheid ten slotte is Tempered Fate, waarmee hij alle eenheden in een zone verdooft - inclusief monsters en bondgenoten. Zolang Tempered Fate effect heeft, zijn bevroren eenheden immuun voor schade.

Riot Games benadrukt dat Bard de eerste support is die zijn voordeel doet met rondlopen. Door klokken te verzamelen, bestrijkt hij constant een groot gebied van het speelveld. Met zijn 'health packs' houdt hij zijn team in leven en de poorten schenken ongeziene mobiliteit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread