Releasedatum online Heists GTA 5 bekendgemaakt

Eerst op consoles, dan op pc.

Rockstar Games kondigt aan dat de online Heists voor Grand Theft Auto vanaf 10 maart beschikbaar zijn voor de consoles en vanaf 14 april voor de pc.

"We zijn ons ervan bewust dat het even op zich heeft laten wachten. We zijn dan ook dankbaar voor jullie geduld", aldus Rockstar. "We komen in de komende weken met meer informatie over de launch van Heists".

heists

De studio laat tevens weten dat de releasedatum van de pc-versie van Grand Theft Auto V opnieuw is uitgesteld. De game komt nu uit op 14 april. "We hebben meer tijd nodig om de pc-versie van GTA 5 goed af te werken", zo schrijft Rockstar. De ontwikkelaar beschrijft de pc-versie vervolgens als "de grafisch meest geavanceerde versie van GTA 5 die we tot nu toe hebben gemaakt".

Er doken gisteren al een aantal screenshots op met details over Online Heists. Deze waren door een Twitteraar gevonden op de cloudserver van Rockstar.

Wil je graag weten hoe de online heists lopen of zit je vast? Alle info die je nodig hebt om verder te geraken vind je in onze GTA online heists gids en tips! We hebben ook een overzicht van alle GTA 5 cheats voor je.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread