Nieuwe gameplaybeelden Persona 4: Dancing All Night onthuld

Dans al je zorgen weg.

Ontwikkelaar Atlus onthult nieuwe beelden van rhythm-game Persona 4: Dancing All Night.

Dancing All Night speelt zich af na de gebeurtenissen van de Japanse role-playing game Persona 4. Ex-popidool Rise Kujikawa keert terug naar de wereld van entertainment en hoort geruchten over een vreemde video op een website die de kijkers naar een andere wereld transporteert. Leden van de J-Pop idolengroep Kanamin Kitchen zijn al op raadselachtige wijze verdwenen.

Net als in Persona 4 ga je de strijd aan met Shadows, maar op een andere manier dan voorheen. Door op de juiste maat van de muziek te dansen in de mysterieuze wereld van de Midnight Stage, versla je Shadows met Rise en de zeven andere leden van Persona 4's Investigation Team.

Persona 4: Dancing All Night is vanaf 25 juni verkrijgbaar in Japan voor de PlayStation Vita. Atlus laat weten de game dit jaar in Noord-Amerika uit te brengen, maar een Europese release is nog niet bevestigd.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread