Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe gameplaybeelden Persona 4: Dancing All Night onthuld

Dans al je zorgen weg.

Ontwikkelaar Atlus onthult nieuwe beelden van rhythm-game Persona 4: Dancing All Night.

Dancing All Night speelt zich af na de gebeurtenissen van de Japanse role-playing game Persona 4. Ex-popidool Rise Kujikawa keert terug naar de wereld van entertainment en hoort geruchten over een vreemde video op een website die de kijkers naar een andere wereld transporteert. Leden van de J-Pop idolengroep Kanamin Kitchen zijn al op raadselachtige wijze verdwenen.

Net als in Persona 4 ga je de strijd aan met Shadows, maar op een andere manier dan voorheen. Door op de juiste maat van de muziek te dansen in de mysterieuze wereld van de Midnight Stage, versla je Shadows met Rise en de zeven andere leden van Persona 4's Investigation Team.

Persona 4: Dancing All Night is vanaf 25 juni verkrijgbaar in Japan voor de PlayStation Vita. Atlus laat weten de game dit jaar in Noord-Amerika uit te brengen, maar een Europese release is nog niet bevestigd.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Persona 4: Dancing All Night

PlayStation Vita

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties