Onzekerheid over Early Access-game The Stomping Land

Ontwikkelaar laat niets van zich horen.

De toekomst van de Early Access-game The Stomping Land lijkt onzeker, nu Alex Fundora als leidinggevende van het project en bedenker van de game zowel zijn ontwikkelaars als Kickstarter-investeerders in de steek laat.

The Stomping Land is een multiplayer-survivalgame, die zich afspeelt in een wereld vol dinosaurussen. Op Kickstarter investeerden 4400 geïnteresseerden gezamenlijk 114.000 dollar in de game, terwijl de ontwikkelaar in eerste instantie 20.000 dollar vroeg.

Designer Vlad Konstantinov werkt nu aan een nieuwe game, Beasts of Prey. Hij zag zich genoodzaakt te stoppen met het bouwen van 3D-modellen voor The Stomping Land, omdat Fundora hem niet meer betaald. Na meer dan een maand radiostilte is Konstantinov dan ook vertrokken, zo verklaart hij op het forum van The Stomping Land (via PCGamer).

The Stomping Land is nog steeds te koop op Steam en kost daar 22,99 euro. Kickstarter geeft reeds aan dat investeerders geen geld terug hoeven te verwachten vanuit de crowdfundingsite. Het enige wat de organisatie kan doen, is Fundora ervan weerhouden ooit nog eens een Kickstartercampagne te starten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread