Nieuwe update Broforce voegt Aliens toe

Ellen Ripbro was al een speelbaar personage.  

Ontwikkelaar Free Lives voegt in een nieuwe update aliens aan Broforce toe.

De aliens hebben veel weg van de xenomorphs uit de Alien-serie. Zo gedragen ze zich zeer aggresief en bloeden ze bijtend zuur zodra ze aangevallen worden. De game bevat nu tevens alien-eieren, facehuggers en enorme monsters erg lijken op de zandwormen uit de Duin-boeken.

"Dit is verreweg de meest uitdagende update die we ooit voor Broforce hebben uitgebracht", aldus Evan Greenwood van Free Lives. "We zijn twee maanden te laat, maar we zijn wel heel blij met het resultaat".

Broforce is een Steam Early-acces game waarin tot vier spelers in de huid kruipen van verschillende actiehelden met namen als Rambro en Bronan the Brobarian. De game komt in de toekomst ook uit voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread