Hoofdrolspeelster in Assassin's Creed-film bekend

Marion Cotillard vergezelt Michael Fassbender.

Marion Cotillard krijgt een hoofdrol in de Assassin's Creed-film die momenteel in productie is. De Franse actrice vergezelt daarmee Michael Fassbender.

De twee acteurs zijn samen ook in de film Macbeth te zien die later dit jaar in de bioscopen draait. Deze verfilming van William Shakespeare's tragedie wordt geregisseurd door Justin Kurzel, die tevens voor de Assassin's Creed-film in de regisseursstoel plaatsneemt.

Cotillard is onder meer bekend van haar rollen in Public Enemies, Inception en The Dark Knight Rises. In 2008 won ze de Oscar voor Beste Actrice in haar Edith Piaf-vertolking in La Vie En Rose (La Môme). Ook dit jaar is ze genomineerd voor een Oscar.

De verfilming van Ubisoft's gamereeks stond oorspronkelijk gepland om op 7 augustus 2015 uit te komen, maar is om verschillende redenen uitgesteld. De nieuwe releasedatum van de Assassin's Creed-film is nu op 21 december 2016 vastgesteld.

chick

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread