Resogun Defenders DLC heeft een releasedatum

En een gratis update.

Resogun Defenders heeft een releasedatum, zo kondigt Sony aan. Dit tweede DLC-pakket van shoot-em-up titel Resogun komt op 18 februari uit.

Deze uitbreiding bevat twee nieuwe gamemodi, namelijk de zogenaamde Protector-modus en Commando-modus. In Protector verdedig je zoals gewoonlijk de laatste menselijke koloniën tegen de buitenaardse dreiging. Dit keer krijg je toegang tot nieuwe power-ups, als Super Boost, Teleport en automatische verdedigingsmechanismen. Deze sessies hebben geen tijdslimiet en hebben als doel een zo hoog mogelijk score te halen.

In Commando verlaat je het ruimtevoertuig en ga je te voet verder. Dit kan zowel in singleplayer als in co-op gespeeld worden. Daarnaast kan je ook tegen elkaar spelen, waarbij je elkaars huizen moet vernietigen.

reso

Tevens is er nu een gratis update uit, met de titel Resogun Challengers. Ontwikkelaar Housemarque introduceert hiermee een leveling-systeem, dat gebaseerd is op Challenge Points. Deze punten verdien je door uitdagingen te voltooien, zoals het redden van 200 mensen in één level. Ook zijn er uitdagingen die op de lange termijn voltooid worden, zoals het ontwijken van dertien sloopballen in Demolition-modus.

Tot slot kan je met ingang van deze update screenshots maken met de nieuwe Photo-modus. Dit komt met een zogenaamde human gallery, waarin je de mensen die je hebt gered nauwkeurig kunt bekijken.

De Defenders-uitbreiding kost €4,99 en is volgende week verkrijgbaar op de PlayStation 4.

gun
def

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread