Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Atari werkt aan nieuwe Asteroids-game

Asteroids: Outpost is een multiplayer open-wereld survival-game.

Atari werkt aan een nieuwe Asteroids-titel die de naam Asteroids: Outpost draagt. De game draait volgens de ontwikkelaar om multiplayer.

De space-shooter uit 1979 wordt in een nieuw jasje gestoken en Atari belooft een open-wereld sandbox-survival ervaring. Spelers kunnen in deze omgeving mijnen naar grondstoffen en hun eigen basis bouwen en verdedigen. De game speelt zich af op een 'meedogenloze asteroïde' waar spelers moeten vechten voor hun overleving.

"Asteroids is een van de meeste iconische titels in Atari's portfolio van meer dan 200 games en franchises, en we kijken uit om de game te leiden naar het hedendaagse digitale tijdperk", laat hoofddirecteur Fred Chesnais weten. "We brengen een hommage aan de originele Asteroids door klassieke kenmerken van de game te verwerken, alsook een compleet nieuwe aanpak en gameplay te introduceren."

Asteroids: Outpost wordt ontwikkeld door Salty Games voor de pc en is binnenkort verkrijgbaar in Early Acces via Steam.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Asteroids: Outpost

PC

Related topics
PC
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties