Win een key voor de closed beta van Heroes of the Storm

We geven 250 beta keys weg.

Eurogamer Benelux geeft maar liefst 250 keys voor de gesloten bèta van Heroes of the Storm weg. Je hebt tot en met woensdag 18 februari tijd om je in te schrijven. Vervolgens worden de winnaars willekeurig gekozen.

Als je er eentje wilt, volg je onderstaande instructies:

  1. Als je het nog niet hebt gedaan, registreer je dan, dat is helemaal gratis.
  2. Log in en geef antwoord op de extreem simpele vraag hieronder.
  3. Klaar!

Op 20 februari versturen we de betakeys, en laten we o.a. via Facebook weten of je hebt gewonnen.

Heroes of the Storm is Blizzard's eerste stap in het MOBA-genre. De basis van de game komt bekend voor: kies een 'hero' en voeg je bij een team zodat je het kan opnemen tegen een ander team. Het doel is om de basis van het andere team te vernietigen voordat jij er slachtoffer van wordt. Tijdens het spelen dood je met je hero monsters om sterker te worden. Uniek in Heroes of the Storm is dat je als team levelt in plaats van individueel en dat de verschillende gebieden waarin je vecht bezaaid zijn met set pieces zoals dorpen.

Of die veranderingen genoeg zijn om het op te nemen tegen games als Dota 2 en League of Legends, daar is het nog te vroeg voor. Blizzard kennende echter, kunnen we er wel van uit gaan dat het een even toegankelijke als verslavende game wordt.

Je kan de game echter nu al proberen door onderstaande vraag te beantwoorden.

Veel succes!

Belangrijk: De beta keys werken enkel op EU-servers.

Please log in

Need an account? Register now!

The Rules
  1. Prijzen zijn niet in te ruilen voor geld.
  2. Werknemers van Eurogamer en Blizzard zijn uitgesloten van deelname.
  3. Over de uitslag wordt niet onderhandeld.

Advertentie

Ga naar comments (15)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (15)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread