Day-one patch Evolve verbetert laadtijden

Update verhelpt ook een aantal bugs.  

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios laat weten dat de day-one patch voor Evolve een aantal belangrijke tweaks en verbeteringen met zich meebrengt. De studio raadt gamers aan om deze patch te downloaden alvorens zij Evolve spelen.

Zo kan je op de officiële Evolve-website lezen dat de day-one patch laadtijden korter maakt. Andere aanpassingen zijn onder andere een betere matchmaking en een aantal tweaks aan de balans van de game.

De update verwijdert ook een aantal bugs en past assets aan die gebruikt worden voor Elite skins van Hunters en Monsters. De patch maakt het tevens mogelijk om verbinding met de Evolve Hunters Quest-app te maken .

De day-one patch heeft een grootte van 3 gigabyte. Dit is volgens Turtle Rock te danken aan de recente open bèta van Evolve. "Dat lange weekend was één grote leerschool voor ons," aldus de ontwikkelaar.

Evolve komt op 10 februari uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op onze site kan je lezen welke Hunter of welk Monster het beste bij je past.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread