Destiny krijgt eind 2015 een grote uitbreiding

Maar House of Wolves komt eerst uit.

Destiny krijgt eind dit jaar een grote uitbreiding in content. Dat maakt Activision CEO Eric Hirshberg bekend. Het is vooralsnog onduidelijk of dit in de vorm van downloadbare content of een fysieke uitbreiding is.

"Er is een tweede uitbreiding onderweg, en een grote uitbreiding in content komt eind dit jaar", aldus Hirshberg. De downloadbare uitbreiding House of Wolves komt uit in het tweede kwartaal van 2015. Om de tijd tussen de twee stukken extra content te overbruggen werkt Bungie tevens aan patch 1.1.1. Informatie omtrent deze patch wordt op een later moment bekendgemaakt.

Destiny is volgens Activision "de grootste lancering van een nieuwe franchise ooit". In de Destiny review van Sander lees je zijn mening over de game van Bungie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread