Games Workshop kondigt Warhammer 40K: Regicide aan

Een bloederig schaakspel.

Uitgever Games Workshop heeft Warhammer 40K: Regicide voorgesteld. Dit is een turn-based strategie- en schaakspel met het uitzicht van een slagveld.

De traditionele schaakstukken zijn vervangen door figuren van Games Workshop zelf, zoals Space Marines en Orks. Ook de speelvelden zijn gebaseerd op games uit het Warhammer 40K-universum.

In de klassieke schaakmodus van Warhammer 40K: Regicide speel je volgens de regels van het schaakspel offline of online wedstrijden. Je kunt ook de Space Marine Blood Angels-campagne doorlopen en zo nieuwe uitdagingen, krachten en elite eenheden vrijspelen.

In de Regicide-modus plan je aanvallen en leid je je soldaten door twee gevechtsfases. Je hebt ook de mogelijkheid van afstand het vuur te openen of psychische krachten te gebruiken.

Warhammer 40K: Regicide komt uit voor de pc, iPad, iPhone en Android-toestellen. De game ondersteunt een cross-platform multiplayer. Een releasedatum is nog niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread